Professionele instructeurs nemen je mee om je eerste stappen in de onderwaterwereld te zetten, hierbij worden de internationale standaards in acht genomen. De praktische ervaring die centraal staat wordt aangevuld met theoretische kennis door middel van zelfstudie, aangevuld met enkele uurtjes in het leslokaal om de theorie verder uit te diepen en toe te passen op de lokale duikomstandigheden.

Het programma in het kort
  • 2 tot 3 theorielessen na zelfstudie of e-learning + snelle herhaling in het leslokaal
  • 5 duiklessen in het zwembad
  • 4 buitenwaterduiken op vakantie (niet inbegrepen)
PADI Open water Vakantieformule

Prijs: 275 euro. Deze formule omvat het theorie & zwembadgedeelte, de buitenwaterduiken doe je op vakantie. Incl. huur duikmateriaal, theorielessen, cursuskit, inkom zwembad 5 lessen, verzekering tijdens de cursus, referral form.
Onze cursusprijs is in principe all-in, de enige extra kosten zijn de inkom van het zwembad wanneer je meer dan 5 duiklessen nodig hebt. Na succesvolle afronding van de duiklessen in het zwembad en theorie, krijg je een doorverwijzingsformulier waarmee je op vakantie meteen de duikcursus verder kan zetten.

De open water vakantieformule praktisch
De theorielessen gaan door in Sint-Pauwels (eigen leslokaal). Onze duiklessen gaan door in het zwembad te Beveren op donderdagavond van 20u30 tot 22u00. Als extra lesmoment kunnen wij ook cursussen plannen op maandagavond in Beveren, 20u00-21u30.

Vooraleer je mag deelnemen aan de PADI Open water cursus dien je eerst en vooral 10 jaar te zijn, een goede gezondheid te hebben en 200 meter te kunnen zwemmen, plus 10 minuten watertrappen/drijven. Voldoe je aan deze eisen dan kan je je PADI open water brevet halen.

Met dit brevet mag je tot 18 meter diepte duiken, samen met elke andere gebrevetteerde duiker (PADI Open water of hoger), over de hele wereld. Na het opdoen van een beetje ervaring kan je inschrijven voor de PADI Advanced Open water diver  en je volgende duikbrevet halen.

Elke paar weken start er opnieuw een PADI Open water programma. Indien de startdata vermeld in onze kalender jou niet passen, contacteer ons vrijblijvend, wij passen ons zoveel mogelijk aan aan jouw agenda. Zodat ook jij de duiklessen kan bijwonen.