ScubaXP Bubblemaker, jeugdduiken vanaf 8 jaar

Duiken is een familiesport, jeugdduiken wordt dan ook steeds populairder. ScubaXP biedt duikopleidingen aan vanaf 8 jaar in het zwembad en 10 jaar ook in het buitenwater. Leren duiken voor kinderen is echter niet helemaal hetzelfde als voor volwassenen, we leggen bij het jeugdduiken dan ook graag het tempo op maat van jouw kind.

ScubaXP beschikt over een 10-tal jeugdduikuitrustingen in verschillende maatvoeringen. Jeugdduikers krijgen op die manier aangepast duikmateriaal mee tijdens de duiklessen.

Naast de PADI junior programma’s, organiseren wij ook sportkampen, verjaardagsfeestjes, … en werken we voor onze jeugdduikclub samen met Sub Zero.

Vanaf 10 jaar (t.e.m. 14 jaar) kunnen kinderen een duikbrevet behalen voor de volgende programma’s bestaat er een junior versie aangepast aan onze jongere kandidaten:

  • Junior Open Water Diver
  • Junior Advanced Open Water Diver
  • Junior Rescue Diver

Vanaf 8 jaar kan je deelnemen aan volgende opleidingen:

  • PADI Bubblemaker

Zet je allereerste stappen onder water, deelnemen kan vanaf 8 jaar. Na deelname krijg je een certificaat en bubblemaker duikpakket (handdoek, waterspeeltje). Kostprijs 59 euro.

  • PADI Seal team

Tijdens het seal team programma leer je in 5 lessen reeds een heleboel vaardigheden die je later nodig hebt om je duikbrevet te behalen. Dit PADI programma bedoelt voor 8 tot 12-jarigen geeft een speelse dimensie aan het jeugdduiken in het zwembad. Kostprijs 145 euro, inclusief cursusboek, DVD en logboek alsook gebruik van alle duikmateriaal tijdens de lessen.

  • Lid worden van onze jeugdduikclub

In samenwerking met Sub Zero heeft ScubaXP een afdeling jeugdduiken opgestart in 2014. Onze jeugdduikers trainen wekelijks op vrijdagavond van 20 tot 21 uur. Om lid te worden hoef je nog geen duikbrevet te bezitten, wij bereiden je dan graag voor om eens je klaar bent de volgende stap naar een brevet te zetten.

Meer informatie via els@scubaxp.be of 0476 94 94 00

X