DigitaleOnderwaterfotografie

De PADI Specialties zijn een ideale manier om, na het behalen van je PADI Open water brevet, je duikvaardigheden verder aan te scherpen. In elke specialty gaan we dieper in op een bepaald aspect van het duiken. Leer beter uittrimmen, oefen je nagivatievaardigheden, leer meer of het onderhoud van je duikmateriaal, … kortom voor ieder wat wils.

Vele duikers gaan na de open water meteen verder met de PADI Advanced open water cursus. Deze bestaat uit 5 adventure dives die op zich een vrijstelling vormen voor de eerste duik van de gerelateerde PADI specialty. Op die manier maak je kennis met de verschillende specialties en verrijk je je kennis.

ScubaXP biedt nu ook een bijkomende formule aan, onze ScubaXP Advanced Deluxe pakket. Kies vijf specialties uit ons basisaanbod + PADI Nitrox cursus + Adventure dive deep. Je betaalt slechts 899 euro voor het volledige pakket, waarin je maar liefst 7 brevetten behaald, incl. de PADI Advanced Open Water. Deze prijs is incl. cursusmaterialen en gebaseerd op gebruik van je eigen duikuitrusting. We kunnen een huurpakketprijs op maat samenstellen indien je bij ons materiaal wenst te huren voor deze cursus.

Natuurlijk kunnen alle specialties ook individueel gevolgd worden.

Je behaalt je Master Scuba Diver brevet na het behalen van je PADI Advanced, PADI rescue brevet en 5 PADI specialties. Wij helpen je graag bij de aanvraag van dit brevet, hetwelke een bekroning is van je voortdurende inspanning om jouw duikvaardigheden te verbeteren.

Hieronder vind je het overzicht van de PADI specialties die je binnen onze duikschool kan volgen.

wdt_ID Type PADI Specialty Minimum Leeftijd Aantal duiken
1 Basic Peak Performance Buoyancy 10 2
2 Basic Navigatieduiker 10 3
3 Basic Nachtduiken 12 3
4 Basic Diepduiken 15 4
5 Basic Droogpak duiker 15 2
6 Basic Nitrox - Verrijkte lucht 15 0
7 Basic Specialty onderwaterfotografie 10 2
8 Basic Driftduiken 12 2
9 Basic PADI Equipment specialty 10 0
10 Advanced Wreck Diver - Wrakduiker 15 4
X