Leer navigeren tijdens de Advanced open water of navigatie specialty

Nog beter leren navigeren ? Dan is deze navigatie specialty iets voor jou. Gedurende de PADI Open water cursus gaven we je reeds de basisbeginselen voor het gebruik van je kompas onder water mee.  Tijdens de navigatiespecialty bouwen we verder op deze basisvaardigheid. Na het afronden van deze cursus navigatie zal je veel meer vertrouwen hebben in jezelf om een duik te leiden. Ben je klaar voor een leuke uitdaging en het opdoen van verdere duikervaring, schrijf dan in voor deze PADI Speciatly.

In deze PADI specialty oefenen we volgende vaardigheden:

  • Hoe afstand inschatten onder water
  • Navigeren zonder kompas
  • Zoekpatronen onder water
  • Navigeren met kompas

We doen samen minimaal 3 duiken om deze cursus te voltooien. Heb je reeds je PADI Advanced open water brevet, dan heb je reeds de eerste duik van deze specialy navigeren afgerond en blijven er nog minimaal 2 duiken af te ronden. Na afloop zal je kunnen navigeren met je kompas, maar ook andere factoren, zoals tijd, stroming, … in je duikplanning te verwerken. Je leert ook je plan aan te passen aan veranderende omstandigheden. Plan je duik & duik je plan !

Minimum leeftijd voor deze navigatie specialty is 10 jaar. De duiken worden volgens afspraak en weersomstandigheden ingepland te Ekeren of Zeeland. Terwijl we leren navigeren, ontdekken we meteen ook meerdere duikplaatsen. We plannen in principe 1 stromings/getijdeduik in Zeeland als onderdeel van deze specialty.

Kostprijs voor deze specialty: 189 euro (incl. brevetatie, excl. huur duikmateriaal).

X