ScubaXP PPB Specialty

Het verkennen van de wondere onderwaterwereld is sowieso al heel fascinerend. Over de jaren heen zijn er ook heel wat wrakken op de zeebodem terechtgekomen, aan elk van deze wrakken hangt een verhaal. Dit maakt het wrakduiken nog aantrekkelijker. Ben jij ook zo gefascineerde door deze extra dimensie in het duiken ? Dan is de PADI Wrakduik specialty zeker iets voor jou.

De PADI Wrakduik specialty bestaat uit een theorie sessie van ongeveer 2 uur, waarin we samen alle extra veiligheidsmaatregelen overlopen die belangrijk zijn bij het wrakduiken. Daarna maken we 4 duiken, de eerste 2 duiken gaan door in het Grevelingenmeer, hier oefenen we alle basisvaardigheden. Indien de planning en het weer het toelaat, organiseren we de volgende duiken op de Noordzee. Na afloop van deze 4 duiken mag je jezelf PADI Wrakduiker noemen.

Voorwaarden om deel te nemen: minimaal 15 jaar zijn, in het bezit van je PADI Advanced open water diver  of gelijkwaardig (bvb CMAS 2*) en in goede gezondheid zijn. Voor Noordzeeduiken dien je minimaal 25 getijden of stromingsduiken gemaakt te hebben.

Kostprijs voor deze specialty: 325 euro (incl. brevetatie, excl. kostprijs noordzeeduiken).

Indien er meerdere deelnemers zijn, kunnen we deze specialty ook aanbieden op alternatieve locaties. Informeer naar de mogelijkheden.

X