july, 2020

30jul19:45PADI Open water DiverBehaal je eerste duikbrevet19:45 Lago Beveren - De Meerminnen

ScubaXP Driftduiker

Korte beschrijving

Met een PADI Open water brevet kan je overal ter wereld terecht om leuke duiken te maken met je buddy. Tijdens deze duikcursus leren we je alle nodige vaardigheden aan, eerst in het zwembad en dan in het buitenwater. De lesplanning voor deze cursus ligt nog niet 100 procent vast, enkel de startdatum. Het verdere verloop wordt besproken met de deelnemers. We werken enkel in kleine groepen, zodat we kunnen inspelen op jouw tempo.

Vooraf inschrijven voor deze duikcursus is vereist en kan via els@scubaxp.be. Meer informatie via mail, telefoon of kom langs in onze duikwinkel tijdens de openingsuren.

We kunnen elke donderdag om 19u starten met het theoretische gedeelte van de open water cursus via online webinars – je kan ook kiezen voor de PADI e-learning optie.

Je kan ook combineren met 2 specialties aan een kortingsprijs enkel geldig in combinatie met de PADI Open water cursus. Deze specialties zetten jou meteen op de goede weg als duiker:

  • PADI Aware specialty – Online theoriesessie – extra kost 30 euro
  • PADI Equipment specialty – Online theoriesessie +  gepersonaliseerde sessie in onze duikwinkel wat betreft duikmateriaal voor jouw duikcarriëre. – extra kost 30 euro

Betaal 500 euro i.p.v. 440 euro en behaal op meteen 3 brevetten in plaats van 1.

Time

(Thursday) 19:45

Location

Lago Beveren - De Meerminnen

Pastoor Steenssensstraat 108a

Cursusprijs

440,00

Organizer

ScubaXP DuikschoolScubaXP is PADI Dive Center en SSI Freedive Center. Wij organiseren regelmatig duikopleidingen en freedive opleidingen in kleine groepen en volgens jouw tempo. els@scubaxp.be Potterstraat 167, 9170 Sint-Pauwels

X