TERUG GEOPEND VANAF 11 MEI – 16u

Vanaf 11 mei mogen wij onze fysieke duikwinkel terug openen. We hopen jullie in goede gezondheid te mogen begroeten. Er gelden wel een aantal nieuwe regels:

  • Geen toegang voor klanten in het vulstation. Er zal een gemarkeerde plaats zijn om je lege flessen achter te laten en gevulde weer op te halen – elke fleskraan wordt ontsmet vooraleer te vullen.
  • Onderhoud & herstellingen gebeuren enkel achter gesloten deuren, je kan hier dus niet op wachten. Bezorgen kan tijdens de openingsuren, we laten je een bericht wanneer je je materiaal weer kan ophalen.
  • Maximaal 30 minuten in de winkel en kom bij voorkeur alleen.
  • Hou afstand ten opzichte van de andere klanten – ook wanneer je eventueel buiten wacht.
  • We willen jullie vragen om geen uitgestalde materialen NIET aan te raken, tenzij toelating gegeven werd door onze medewerkers – enkel op die manier kunnen wij instaan voor een volledige hygiëne
  • Op dit ogenblik verhuren wij enkel duikflessen – het is niet mogelijk om ander duikmateriaal bij ons te huren, onze excuses hiervoor. Vanuit de duikfederaties geldt eveneens het advies om zoveel mogelijk met eigen materiaal te duiken.

Voor mensen die graag uitgebreider advies rond de aankoop van duikmateriaal wensen, kunnen we afspraakmomenten inlassen – hiervoor kan je ons bereiken via email, messenger, telefoon … op die manier hopen wij jullie nog steeds dezelfde service te kunnen bieden zoals voordien.

Intussen blijft onze webshop 7/7 en 24/24 bereikbaar voor bestellingen die we dan thuis bezorgen of laten leveren. Uiteraard nemen we hierbij de hoogste regels rond hygiëne in acht. Ook cadeaubonnen kunnen fysiek of digitaal bezorgd worden.

Vanaf 1 juli hervatten onze zwembadlessen en intussen hebben we ook onze buitenwaterduiken hervat, dus ook de duikschool draait op 8 juni weer stilaan volle kracht. Heb je een vraag rond duikopleidingen, contacteer ons zeker ! We combineren online tools met het leslokaal, zwembad en buitenwater. Er wordt in kleine groepen gewerkt, om de social distancing te kunnen garanderen en er wordt extra zorg (nog meer dan anders) besteed aan het spoelen en ontsmetten van het duikmateriaal.

WAAR VIND JE ONZE DUIKSCHOOL & DUIKWINKEL ?

Potterstraat 167

9170 Sint-Pauwels

Telefonisch: +32 (0)493 073 947

email: info@scubaxp.be

X