SCUBAXP DUIKWINKEL IS GEOPEND VOLGENS ONZE ZOMERUREN !

We hopen jullie in goede gezondheid te mogen begroeten. Er gelden wel een aantal regels:

  • Geen toegang voor klanten in het vulstation. Er zal een gemarkeerde plaats zijn om je lege flessen achter te laten en gevulde weer op te halen – elke fleskraan wordt ontsmet vooraleer te vullen.
  • Onderhoud & herstellingen gebeuren enkel achter gesloten deuren, je kan hier dus niet op wachten. Bezorgen kan tijdens de openingsuren, we laten je een bericht wanneer je je materiaal weer kan ophalen.
  • Mondmasker in de winkel en het vulstation (ook aan de poort a.u.b.) verplicht.
  • Maximaal 30 minuten in de winkel en kom bij voorkeur alleen.
  • Hou afstand ten opzichte van de andere klanten – ook wanneer je eventueel buiten wacht.
  • We willen jullie vragen om geen uitgestalde materialen NIET aan te raken, tenzij toelating gegeven werd door onze medewerkers – enkel op die manier kunnen wij instaan voor een volledige hygiëne
  • Op dit ogenblik verhuren wij enkel duikflessen & lood – het is niet mogelijk om ander duikmateriaal bij ons te huren, onze excuses hiervoor. Vanuit de verschillende duikfederaties geldt eveneens het advies om zoveel mogelijk met eigen materiaal te duiken.

Voor mensen die graag uitgebreider advies rond de aankoop van duikmateriaal wensen, kunnen we afspraakmomenten inlassen – hiervoor kan je ons bereiken via email, messenger, telefoon … op die manier hopen wij jullie nog steeds dezelfde service te kunnen bieden zoals voordien.

Intussen blijft onze webshop 7/7 en 24/24 bereikbaar voor bestellingen die we dan thuis bezorgen of laten leveren. Uiteraard nemen we hierbij de hoogste regels rond hygiëne in acht. Ook cadeaubonnen kunnen fysiek of digitaal bezorgd worden.

Tijdens onze duikopleidingen wordt gelet op het respecteren van de social distancing, we proberen in kleinere groepen, waar mogelijk per bubbel te werken. Mondmasker is een verplicht attribuut langsheen de waterkant en ook in het water wordt er gewerkt met masker & automaat/snorkel wanneer de afstand niet bewaard kan worden omwille van de nodige assistentie. Onder water is het risico op besmetting zeer klein tot onbestaande. Wij monitoren continu de regelgeving, advies vanuit DAN & PADI wat betreft de voorzorgen om coronabesmetting tegen te gaan.

WAAR VIND JE ONZE DUIKSCHOOL & DUIKWINKEL ?

Potterstraat 167

9170 Sint-Pauwels

Telefonisch: +32 (0)493 073 947

email: info@scubaxp.be

X