ScubaXP Duikschool

 Leren duiken betekent niet alleen een duikcursus volgen

ScubaXP verzorgt duikopleidingen van beginner tot professional* voor jong en oud. Duiken is immers een sport waaraan iedereen met een goede gezondheid kan deelnemen. Ben je 8 jaar of ouder, dan kan je in onze duikschool leren duiken. Onze staff staat klaar om er samen met jou een onvergetelijk avontuur van te maken. Scubaxp verzorgt een brede waaier aan SSI duikopleidingen, maar ook PADI duikcursussen zijn mogelijk, beide organisaties volgen de WRSTC richtlijnen en de brevetten zijn onderling uitwisselbaar en internationaal erkend.

Heb je nog geen duikbrevet dan kan je alvast kennis maken tijdens een duikintroductie, eens de duikmicrobe je dan te pakken heeft stap je mee aan boord en wordt je meegenomen op de reis doorheen de duikopleidingen binnen onze duikschool. Stapsgewijs, en met veiligheid voorop, werken we aan jouw duikvaardigheden, zelfvertrouwen en plezier. Alleen, samen met je man, kind, vrouw, moeder, vader … het maakt niet uit. Tijdens de duiklessen zal je al snel ondervinden dat duikers een hechte familie vormen en iedereen welkom is.

Reeds een duikbrevet behaald ? Dan kan je in onze duikschool terecht voor een volgende duikopleiding, zowel PADI als SSI duikbrevetten behoren tot de mogelijkheden. Er is voor iedereen wat wils. Wil je gewoon duikervaring opdoen, ook dan kan terecht bij ScubaXP voor begeleide duiken in Zeeland bijvoorbeeld. Leren duiken en nog meer vaardigheden opdoen, betekent vooral ook plezier maken en genieten van het duiken.

Lead the adventure – Heb je reeds wat duikervaring opgedaan en ben je volledig gebeten door de duikmicrobe ? Dan is het misschien tijd om de volgende stap binnen je duikopleiding te maken. Wil je graag je passie voor het duiken delen met beginnende duikers, dan kan je bij ScubaXP de stap zetten naar een professioneel duikbrevet als PADI Divemaster, SSI Dive Guide of SSI Assistant Instructor.

Duikschool ScubaXP bestaat in 2024 reeds 18 jaar, gevestigd in het Waasland & actief als

  • SSI Training Center 714122
  • PADI Duikopleidingen – Duikschoolverantwoordelijke Els Pauwels PADI MSDT 969288
  • DAN Business Partner
ScubaXP Leren duiken - Ons team staat voor jullie klaar!

Team

X