ScubaXP Driftduiker

Is het alweer een tijdje geleden dat je een duik hebt gemaakt, plannen om binnenkort op vakantie te duiken ? Het scuba review programma, ook wel PADI ReActivate of SSI Skills Update genaamd, bied jou de mogelijkheid om op je eigen tempo je duikvaardigheden weer op te krikken.

ScubaXP heeft enkele standaard scuba review formules die we aanbieden, doch aangezien het opfrissen van vaardigheden een heel persoonlijk traject is, kunnen we ook een programma op maat samen stellen. Hiervoor kan je ons per mail contacteren of even langskomen in onze shop.

Wat doen we zoal tijdens een scuba review ? Wel wij passen ons aan naar jouw noden, dus afhankelijk van jouw input zullen we het programma aanpassen. Natuurlijk komen steeds de belangrijkste duikvaardigheden aan bod, zodat je na afloop van de Scuba Review met een gerust hart weer het ruimere sop kan kiezen. De ScubaXP review skills worden aangepast naargelang je een PADI ReActivate of SSI Skills Update doet, doch de kernvaardigheden zijn steeds aanwezig.

Bouwstenen voor ons scuba review programma (prijzen incl. huur duikmateriaal & inkom/dagvergunning)

  • Scuba Review sessie in het zwembad (90 minuten): 49 euro
  • Combo met Indoor duik in de duiktank te zwevegem: Privé 110 euro, met 2 personen 100 euro pp
  • Combo met Indoor duik Todi Beringen: Privé 170 euro, met 2 personen 140 euro pp
  • Combo met Indoor duik Nemo33: Privé 140 euro, met 2 personen 120 euro pp
  • Combo met 1 buitenwaterduik te Ekeren: 95 euro pp
  • Combo met Discover Zeeland (2 duiken): 125 euro pp

Je start altijd met 1 scuba review sessie in het zwembad. Deze kan aangevuld worden met aanvullende zwembadsessies of eventueel een indoor of buitenduik naar keuze.

We veronderstellen dat je zelf een duikverzekering hebt, is dit niet het geval, kan je deze bij ons afsluiten tegen een tarief van 8 euro, deze blijft geldig gedurende je hele traject (max. 3 maanden).

Heb je recent nog wel gedoken (gedoken in de laatste 6 maanden), maar is het eerder de intentie om op verkenning te gaan in Zeeland en zo meer lokale duikervaring op te doen ? Dan kan je het discover Zeeland programma ook los boeken.

X