ScubaXP E-learning duikopleidingen

Nu de wereld even op zijn kop staat, is blijf het ScubaXP team niet bij de pakken zitten. Je kan vanaf nu bij ons ook kiezen voor PADI e-learning in 2 verschillende vormen. Zo kan je meteen thuis starten met je duikopleiding, op jouw tempo en hoef je dus niet meteen naar het leslokaal te komen. Je volgt online duikles vanuit je luie zetel, vanop je keukenstoel of misschien wel lekker in het zonnetje op je terras.

Optie 1: Digitale cursus onder de vorm van e-learning.

Bij deze optie kan je de theorie volledig zelfstandig doorlopen, op je eigen tempo. Dit kan via je pc of tablet en in verschillende talen. Na afloop neem je met ons contact op en plannen we een quick review gevolgd door de praktijk onder de vorm van zwembadlessen en buitenwaterduiken.

Volgende cursussen zijn beschikbaar in het Nederlands (ook steeds in het Engels) – je kan deze rechtstreeks bij PADI aankopen via de links hieronder of contacteer ons om meteen in te schrijven voor de volledige cursus, je ontvangt dan van ons een link met de cursus.

Optie 2: E-learning ondersteund met online theorielessen

Bij deze optie plannen we een aantal korte theorielessen (45-60 minuten) via een online platform zoals zoom, skype of google meet. Het aantal is afhankelijk van de duikopleiding die je volgt. Hierin overlopen we de voornaamste onderdelen in de theorie en is er tijd om vragen te stellen, eventueel bijkomende uitleg te geven, … deze sessies kunnen op maat worden samengesteld en worden in samenspraak ingepland. Neem via mail contact op met ons om deze optie in te plannen. Je eventueel ook kiezen voor een fysiek boek tegen een meerprijs van 20 euro.

Na afloop kom je bij ons in het leslokaal je theorie examen afleggen en plannen we het praktijkgedeelte van je duikcursus samen in.

Deze optie is beschikbaar voor alle duikopleidingen aangeboden door ScubaXP, inclusief onze specialties.

Meer informatie via mail of facebook messenger

X