Start vandaag nog met je duikopleiding, online bij ScubaXP

Nu de wereld even op zijn kop staat, is blijf het ScubaXP team niet bij de pakken zitten. Je kan vanaf nu bij ons ook kiezen voor PADI of SSI e-learning in 2 verschillende vormen. Zo kan je meteen thuis starten met je duikopleiding, op jouw tempo en hoef je dus niet meteen naar het leslokaal te komen. Je volgt online duikles vanuit je luie zetel, vanop je keukenstoel of misschien wel lekker in het zonnetje op je terras.

Wist je trouwens dat je nu reeds gratis kan starten met je SSI Open water cursus via e-learning ?

  1. Download de SSI App (IOS | Android)
  2. Maak je gratis SSI Account aan
  3. Begin aan je online training vanuit je luie zetel, aan de keukentafel of zelfs gewoon op zondagmorgen lekker lui in bed.

Optie 1: Digitale cursus onder de vorm van e-learning.

Bij deze optie kan je de theorie volledig zelfstandig doorlopen, op je eigen tempo. Dit kan via je pc of tablet en in verschillende talen. Na afloop neem je met ons contact op en plannen we een workshop in het leslokaal, gevolgd door de praktijk onder de vorm van zwembadlessen en buitenwaterduiken.

PADI E-learning beschikbaar in het nederlands:

Via SSI zijn alle duikopleidingen sowieso online beschikbaar. Download de app om je te registreren en aan de slag te gaan. Of neem contact met ons op, we bezorgen ja dan snel de online cursusmaterialen om aan de slag te gaan.

Optie 2: E-learning ondersteund met online theorielessen

Bij deze optie plannen we een aantal korte theorielessen (45-60 minuten) via een online platform zoals zoom, skype of google meet. Het aantal is afhankelijk van de duikopleiding die je volgt. Hierin overlopen we de voornaamste onderdelen in de theorie en is er tijd om vragen te stellen, eventueel bijkomende uitleg te geven, … deze sessies kunnen op maat worden samengesteld en worden in samenspraak ingepland. Neem via mail contact op met ons om deze optie in te plannen. Bij PADI opleidingen kan je eventueel ook kiezen voor een fysiek boek tegen een meerprijs van 20 euro, bij SSI kan je deze rustig thuis printen als je dit wenst.

Na afloop kom je bij ons in het leslokaal je theorie examen afleggen en plannen we het praktijkgedeelte van je duikcursus samen in.

Deze optie is beschikbaar voor alle duikopleidingen aangeboden door ScubaXP.

Meer informatie via mail of facebook messenger

X