ScubaXP E-learning duikopleidingen

Nu de wereld even op zijn kop staat, is blijf het ScubaXP team niet bij de pakken zitten. Je kan vanaf nu bij ons ook kiezen voor PADI e-learning in 2 verschillende vormen. Zo kan je meteen thuis starten met je duikopleiding, op jouw tempo en hoef je dus niet meteen naar het leslokaal te komen. Je volgt online duikles vanuit je luie zetel, vanop je keukenstoel of misschien wel lekker in het zonnetje op je terras.

Tot 30 april 2020 geldt er bovendien een korting van 20% op het PADI e-learning pakket of versturen wij het fysieke cursuspakket gratis naar jouw adres.

Optie 1: Digitale cursus onder de vorm van e-learning.

Bij deze optie kan je de theorie volledig zelfstandig doorlopen, op je eigen tempo. Dit kan via je pc of tablet en in verschillende talen. Na afloop neem je met ons contact op en plannen we een quick review gevolgd door de praktijk onder de vorm van zwembadlessen en buitenwaterduiken.

Volgende cursussen zijn beschikbaar in het Nederlands (ook steeds in het Engels)

Optie 2: Je haalt het cursuspakket op of wij versturen het naar je thuis.

Bij deze optie plannen we een aantal korte theorielessen (45-60 minuten) via een online platform zoals zoom, skype of google hangouts meet. Het aantal is afhankelijk van de duikopleiding die je volgt. Hierin overlopen we de voornaamste onderdelen in de theorie en is er tijd om vragen te stellen, eventueel bijkomende uitleg te geven, … deze sessies kunnen op maat worden samengesteld en worden in samenspraak ingepland.

Na afloop kom je bij ons in het leslokaal je theorie examen afleggen en plannen we het praktijkgedeelte van je duikcursus samen in.

Deze optie is beschikbaar voor alle duikopleidingen aangeboden door ScubaXP, inclusief onze specialties.

X