ScubaXP duikcursus - leer duiken - duikles volgen

Leer duiken & behaal je eerste duikbrevet. Schrijf je vandaag nog in voor de Open water opleiding. ScubaXP begeleid je tijdens je duikopleiding in je eigen taal, op je eigen tempo, in alle rust en met veiligheid en plezier voorop. Starten doe je al vanuit je luie zetel via e-learning, het eerste deel van de theorie kan je gratis bekijken, al voor je bij ons langskomt voor de praktijk.

Onze Open water duikcursus is internationaal erkend (SSI of PADI). Hierdoor kan je er overal ter wereld mee terecht, iedereen weet welke vaardigheden jij bezit als je open water diver bent. Met dit duikbrevet mag je samen met een buddy duiken tot een diepte van 18 meter. Deze duikopleiding is heel praktijkgericht, we spenderen vooral veel tijd in het water en langs de waterkant. Het theoretische gedeelte van de duikcursus is erop gericht om jou de noodzakelijke achtergrond en bagage te geven om veilig te kunnen duiken.

Bij ScubaXP behaal je je duikbrevet op jouw eigen tempo. We werken enkel in kleine groepen en zelfs 1 op 1 indien dit nodig zou zijn om bepaalde vaardigheden onder de knie te krijgen. Kwaliteit van de duikopleiding staat voor ons centraal, op die manier kan je ook tijdens de duikles al genieten van het rust en vrede onder water.

Het Open Water Diver programma:

  • Theorie: zelfstudie onder de vorm van e-learning of cursusboek & workshops (online of in het leslokaal) + theoretisch examen
  • 5 zwembadlessen in Temse (woensdagavond) of Beveren (donderdagavond) – andere mogelijkheden volgens afspraak.
  • 4 buitenwaterduiken te Ekeren (domein Muisbroek) of in Zeeland, naargelang de planning

Mogelijke formules:

  1. PADI of SSI Open water cursus – Volledige programma binnen onze duikschool – 460 euro
  2. PADI of SSI Referral of vakantieformule – Theorie & zwembad binnen onze duikschool en de buitenwaterduiken doe je lekker op vakantie. – 310 euro

Bereid je 100 procent voor op je eerste duikvakantie met het ScubaXP Holiday ready pakket:(je kan ook kiezen voor deze combinatie binnen onze SSI Opleidingen)

Bovenop de standaard duiklessen die je binnen de Open water diver duikcursus krijgt, gaan we meteen nog meer werken op jouw vermogen om uit te trimmen tijdens een extra zwembadles en 2 buitenwaterduiken. Om je duiken als open water nog aangenamer te maken behaal je het Ennriched air diver of nitrox brevet, je mag dan duiken met verrijkte lucht, waardoor je nultijden langer worden en je duiken nog veiliger worden. Tijdens een gepersonaliseerde workshop leren we je alles over het duikmateriaal, incl. basis onderhoud van je duikmateriaal en een voorbeeld van een duikuitrusting voor jouw duikprofiel. Wij zijn ons als duikers meer bewust van het onderwaterleven en zijn omgeving, tijdens de PADI Aware specialty of the SSI Marine Ecology specialty gaan we na hoe jij nog beter kan opletten bij het duiken en in je dagelijkse leven om de onderwaterwereld te sparen en nog lang te kunnen genieten. Prijs voor dit uitgebreide lespakket komt op 835 euro.

Al onze prijzen zijn all-in, dus geen onverwachte extra kosten. Inbegrepen: cursusmateriaal, inkom zwembad (tijdens onze normale lesuren), gebruik duikmateriaal, verzekering & duikvergunning. Niet inbegrepen: inkomprijs voor indoorduiken (Transfo, Todi, … de inkom voor de instructeur wordt gedeeld onder de deelnemers).

Tijdens onze PADI open water cursus is het gebruik van alle duikmateriaal inbegrepen, dit materiaal wordt tussen de lessen door ontsmet omwille van de hygiëne. We raden wel aan om zelf een duikbril & snorkel aan te schaffen en geven jullie hierbij graag advies.

X