ScubaXP duikcursus - leer duiken - duikles volgen

Je eerste duikbrevet halen kan op verschillende manieren. Je volgt de volledige PADI open water cursus bij ScubaXP, in je eigen taal, op je eigen tempo. Op die manier kan je tijdens je vakantie meteen van je duiken genieten. Alternatief behaal je het open water duikbrevet op vakantie, nadat je eerst bij ScubaXP de theorie & de zwembadlessen afgerond hebt, zodoende hoef je op vakantie allesinds geen tijd meer door te brengen in het leslokaal of zwembad.

De PADI Open water duikcursus is internationaal erkend. Hierdoor kan je er overal ter wereld mee terecht, iedereen weet welke vaardigheden jij bezit als je open water diver bent. Met dit duikbrevet mag je samen met een buddy duiken tot een diepte van 18 meter. Deze duikopleiding is heel praktijkgericht, we spenderen vooral veel tijd in het water en langs de waterkant. Het theoretische gedeelte van de duikcursus is erop gericht om jou de noodzakelijke achtergrond en bagage te geven om veilig te kunnen duiken.

Bij ScubaXP behaal je je duikbrevet op jouw eigen tempo. We werken enkel in kleine groepen en zelfs 1 op 1 indien dit nodig zou zijn om bepaalde vaardigheden onder de knie te krijgen. Kwaliteit van de duikopleiding staat voor ons centraal, op die manier kan je ook tijdens de duikles al genieten van het rust en vrede onder water.

Het PADI open water programma:

  • Theorie: zelfstudie onder de vorm van e-learning of cursusboek & workshops (online of in het leslokaal) + theoretisch examen
  • 5 zwembadlessen in Temse (woensdagavond) of Beveren (donderdagavond) – andere mogelijkheden volgens afspraak.
  • 4 buitenwaterduiken te Ekeren (domein Muisbroek) of in Zeeland, naargelang de planning

Mogelijke formules:

  1. PADI Open water cursus – Volledige programma binnen onze duikschool – 460 euro
  2. PADI Referral of vakantieformule – Theorie & zwembad binnen onze duikschool en de buitenwaterduiken doe je lekker op vakantie. – 295 euro

Bereid je 100 procent voor op je eerste duikvakantie met het ScubaXP Holiday ready pakket:

Bovenop de standaard duiklessen die je binnen de PADI Open water krijgt, gaan we meteen nog meer werken op jouw vermogen om uit te trimmen tijdens een extra zwembadles en 2 buitenwaterduiken. Om je duiken als open water nog aangenamer te maken behaal je het PADI enriched air diver brevet, je mag dan duiken met nitrox, waardoor je nultijden langer worden en je duiken nog veiliger worden. Tijdens een gepersonaliseerde workshop leren we je alles over het duikmateriaal, incl. basis onderhoud van je duikmateriaal en een voorbeeld van een duikuitrusting voor jouw duikprofiel. Wij zijn ons als duikers meer bewust van het onderwaterleven en zijn omgeving, tijdens de PADI Aware specialty gaan we na hoe jij nog beter kan opletten bij het duiken en in je dagelijkse leven om de onderwaterwereld te sparen en nog lang te kunnen genieten. Prijs voor dit uitgebreide lespakket komt op 835 euro.

Al onze prijzen zijn all-in, dus geen onverwachte extra kosten. Inbegrepen: cursusmateriaal, inkom zwembad (tijdens onze normale lesuren), gebruik duikmateriaal, verzekering & duikvergunning. Niet inbegrepen: inkomprijs voor indoorduiken (Transfo, Todi, … de inkom voor de instructeur wordt gedeeld onder de deelnemers).

Tijdens onze PADI open water cursus is het gebruik van alle duikmateriaal inbegrepen, dit materiaal wordt tussen de lessen door ontsmet omwille van de hygiëne. We raden wel aan om zelf een duikbril & snorkel aan te schaffen, we geven jullie hierbij graag advies.

X