Heb je na het behalen van je SSI Divemaster brevet zin om nog meer te kunnen doen binnen de duikschool, Open water divers nieuwe vaardigheden bij te brengen en zelfstandig les te geven in het leslokaal of zwembad ? Zet dan de stap naar SSI Assistant Instructor. Deze SSI professional opleiding is het eerste deel van je opleiding tot duikinstructeur, je kan de SSI Assistant Instructor cursus echter ook als een volwaardige opleiding beschouwen en tevens kan je indien je een sterke interesse hebt voor een bepaalde duikspecialty, ook specialty instructor worden voor een aantal van de SSI specialties.

Deze SSI professional duikopleiding wordt volledig binnen onze duikschool georganiseerd. Deze opleiding omvat heel wat stages binnen de duikschool en wordt dus in samenspraak met de kandidaten en de lopende duikopleidingen binnen ScubaXP georganiseerd. Wij hechten er veel belang aan dat je de geleerde vaardigheden omzet in de praktijk tijdens diverse stages. Het minimale programma voor deze opleiding omvat 6 volledige dagen, bij ScubaXP zal je zien dat we met plezier meer stage mogelijkheden aanbieden als die zich stellen, om nog beter voorbereid te zijn om zelfstandige binnen de duikschool aan de slag te gaan of door te stromen naar de SSI instructor course.

Vooraleer je in te schrijven voor deze cursus, organiseren wij graag een info- & kennismakingssessie, zodat we de juiste verwachtingen kunnen scheppen.

Heb je interesse in de SSI Assistant Instructor course ? Maak dan alvast een afspraak via mail of telefonisch.

Voorwaarden voor deelname:

  • 18 jaar
  • SSI Divemaster (of gelijkwaardig)
  • 60 gelogde duiken (equivalente duiktijd min. 40 uur)

Kostprijs – 750 euro

  • Excl. AI cursuskit & fysieke lesmaterialen (+/- 315 euro)
  • Excl. SSI registratiefee
  • Excl. Dive pro base package (103 euro, indien je reeds SSI pro bent, heb je deze al)
X