SSI Photo & Video - ScubaXP Duikschool (photo by Mares)

Geniet jij ook zo van de prachtige onderwaterwereld ? Wil je graag je ervaring delen met de rest van je familie en vrienden die niet duiken ? Dan is de SSI Photo & Video specialty zeker iets voor jou. In onze SSI onderwaterfotografie specialty leren we je de basisvaardigheden om een goede onderwaterfotograaf te worden. Heb je nog geen toestel dan kan je bij ons een toestel huren. Ben je al aan het fotograferen, breng dan zeker je eigen toestel en ook beeldmateriaal mee naar de workshop. Na elke sessie bekijken we samen de resultaten, we geven constructieve feedback waarmee je de volgende duik weer aan de slag kan.

Praktische indeling van deze SSI Onderwaterfoto/videografie specialty

  • De theorie verloopt online via e-learning. Daarnaast vullen we aan via een workshop die zowel online als in het leslokaal kan plaatsvinden.
  • Na de theorie gaan we aan de slag in de praktijk. We gaan het zwembad in en maken foto’s van kleurrijke objecten, duikers rondom ons, … Werk zonder en met belichting, ondiep en dieper. Doel is zoveel mogelijk uit te proberen en jouw camera te leren kennen.
  • 1 duikdag met 1-2 duiken in het buitenwater of een indoor duiklocatie. Na de sessie in het zwembad kennen we de camera al iets beter. Toch is elke locatie verschillend en ga je de opgedane kennis verder moeten leren toepassen.

Voorwaarden om deel te nemen: minimaal 10 jaar zijn, in het bezit van je Open water diver (SSI, PADI  of gelijkwaardig) en in goede gezondheid zijn.

Kostprijs voor deze specialty: 275 euro (incl. brevetatie & cursusboek, excl. indoor duiklocatie of duikvergunning).

Deze speciality is bedoeld voor beginnende onderwaterfotografen. Naast deze cursus is er ook de mogelijkheid om een privé traject te volgen. Dit wordt dan 100% op jou afgestemd. Programma & prijs worden bepaald volgens jouw noden in samenspraak met onze lesgever die een heel ervaren en succesvol onderwaterfotograaf is. Meer informatie via mail.

Nieuw ! Neem je GSM mee onder water – Ontdek onze Sealife Sportdiver onderwaterhuizen op onze webshop.

X