Jeugdduiken wint aan populariteit omdat duiken een sport is voor heel de familie. Reeds vanaf 8 jaar kan jouw zoon/dochter met zijn/haar duiklessen starten, natuurlijk doen we dit in een gecontroleerde omgeving, zijnde het zwembad. Tijdens onze duikcursussen voor de jeugd wordt het spelelement gecombineerd met het leren van de nodige vaardigheden. Eens ze 10 jaar zijn, kunnen ze met ons mee het buitenwater gaan verkennen en begint het echt werk als jeugdduiker.

ScubaXP biedt reeds 7 jaar actief jeugdduiken aan, onder de vorm van verschillende opleidingen. Sinds kort hebben wij ervoor gekozen om standaard de SSI duikcursussen aan te bieden in onze jeugdduikschool, doch we kunnen ook nog steeds PADI duikopleidingen aanbieden indien gewenst.

Binnen onze jeugdduikschool beschikken we over een 12-tal duikuitrustingen voor kids, zowel voor het zwembad als in het buitenwater kunnen zij dus duiken met aangepaste duikuitrusting. Dit verhoogt niet alleen het comfort bij het duiken, maar ook de veiligheid tijdens de duik. We werken steeds in kleine groepen (door beperkte plaatsen of meerdere lesgevers), zodat we onze aanpak kunnen afstemmen op de noden van de kids. Wij vinden het heel leuk wanneer de kids met een grote smile uit het water komen, ook al duurt het soms iets langer om een vaardigheid onder de knie te krijgen.

Ontdek de verschillende mogelijkheden voor jouw zoon/dochter hieronder.

X