ScubaXP EHBO

ScubaXP is jouw DAN Business Partner. Dit betekent dat je niet enkel voor de DAN eerste hulp opleidingen bij ons terecht kan, maar we je ook graag met raad en daad bijstaan ter afsluiting van je DAN Lidmaatschap (ook wel duikverzekering) en de aankoop van eerste hulp materialen met het oog op duiken.

Waarvoor staat DAN Europe ?

DAN, Divers Alert Network is een organisatie die in de duikwereld vooral bekend staat als de organisatie die een van de beste duikverzekeringen op de Europese markt aanbiedt. DAN is echter geen klassieke verzekeringsmaatschappij. Het is een organisatie die zich actief inzet voor duikveiligheid, betrokken is bij wetenschappelijk onderzoek en zelfs hyperbare kamers audit. Kortom veel meer dan de gespecialiseerde duikverzekering die ze aanbieden.

DAN Lidmaatschap afsluiten

Je leest het goed, je sluit geen duikverzekering af, maar een lidmaatschap. Dit houdt in dat je naast je duikverzekering, toegang krijgt tot online duikmedische seminars, hun e-magazine “Alert Diver”, artikels, kortingen, …

Er bestaan verschillende lidmaatschapformules, voor de prijzen hiervan verwijzen we je graag door naar de DAN Europe website of kan je langskomen in de winkel. Onze aanbeveling gaat naar de Sport Silver of Family Sport Silver als basis verzekering, zeker indien je ook op de duikvakantie gaat.

Sluit je lidmaatschap af of kom langs in onze duikwinkel.

DAN Eerste hulp materialen en zuurstofkoffers

Via ScubaXP kan je zaken bestellen die te koop worden aangeboden via DAN, bijvoorbeeld een zuurstofkoffer, EHBO koffertje, … Wij houden hiervan geen voorraad, maar bij ons bestellen bespaart jou wel de verzendingskosten vanuit het DAN depot in Italië. Onze duikschool beschikt over verschillende DAN zuurstofkoffers en ander EHBO materiaal. Wil je graag iets bekijken voor je bestelt ? Geen probleem, vraag even of wij het liggen hebben. Daarna plaatsen we voor jou de bestelling.

DAN eerste hulp cursussen

Meer informatie over onze DAN provider cursussen vind je hier. Heb je vragen rond deze EHBO lessen, mail, bel of kom even langs en we geven je graag extra uitleg.

X