LeerReanimerenbijScubaXP

Tijdens de DAN provider cursus basic life support gaan we leren reanimeren en andere levensbedreigende verwondingen behandelen tot de komst van de hulpdiensten. We organiseren dit als een workshop van 3 – 4 uur, waarin we veel aandacht besteden aan het oefenen van alle vaardigheden. Elke vaardigheid wordt stap per stap aangeleerd zodat jij je vertrouwd gaat voelen bij bijvoorbeeld het reanimeren. We oefenen verder aan de hand van rollenspelen en scenario’s.

Na afloop ben je in staat om de reageren op levensbedreigende verwonden en voel je jezelf ook zekerder van je stuk om deze technieken toe te passen. Zulke ongevallen kunnen zich overal voordoen, onderweg, op kantoor, op school, langs de waterkant … wees voorbereid en vergroot de overlevingskansen van mensen die een hartprobleem krijgen. De eerste minuten zijn de belangrijkste, jij kan het verschil maken tot de ambulance ter plaatse komt.

Deze cursus waarin we leren reanimeren is niet alleen voor duikers, iedereen kan deelnemen, minimum leeftijd 10 jaar.

Kostprijs:
70 euro (incl. cursuskit & brevetatie)

Geldigheid:
Het basic life support brevet van DAN is 2 jaar geldig. Wij adviseren echter regelmatig te blijven oefenen. Zo blijf je op de hoogte van de laatste richtlijnen voor reanimatie en andere eerste hulp vaardigheden. Informeer ook naar onze bijscholingen of update sessies en hou zo je vaardigheden op peil, terwijl je op de hoogte blijft van eventuele wijzigingen in de richtlijnen.

X