PADI Master Scuba Diver | ScubaXP Duikopleidingen op maat

Een mooi doel als sportduiker is het brevet PADI Master Scuba Diver, het bewijst je interesse in het duiken en de ervaring die je intussen opgedaan hebt. Om in aanmerking te komen voor dit brevet, dien je het volgende traject af te leggen:

Ideaal is het combineren van deze opleidingen met plezierduiken in je eigen land en op vakantie om zo je ervaring nog rijker te maken. Het Master Scuba Diver brevet is het hoogste brevet dat je als sportduiker bij PADI kan bereiken. De aanvraag van dit brevet kan je doen via jouw duikschool.

Bij ScubaXP kan je ook inschrijven voor combinatiepakketten. Je kan zo een opleidingstraject op jouw maat & tempo uitstippelen waarin we je begeleiden tot het behalen van je PADI Master scuba diver brevet. Je kan op elk moment in jouw duikcarrière inschrijven, of je nog geen duikbrevet hebt, of je bent reeds PADI Advanced duiker. Neem gerust eens contact op met ons, plan een online infomoment in, of kom langs in onze duikwinkel – we geven je graag advies bij de keuze van jouw duikopleidingen om jouw doel te bereiken.

X