Service duikmateriaal

In het ScubaXP Service center kan je terecht voor de herstelling & onderhoud van je duikmateriaal. We geven je ook graag tips om je duikmateriaal zelf te onderhouden, winterklaar op te bergen …  Kijk uit naar onze workshop voor instructeurs of volg een van onze materiaal specialties.

Als Mares, Suunto & Bare dealer zijn we ook erkend voor het onderhoud van deze producten. Daarnaast zijn we sinds 2017 ook erkend hersteller voor Bare droogpakken, na een intensieve opleiding van 1 week bij de fabrikant. Natuurlijk kan je bij ons ook terecht met andere merken.

In België dient een persluchtfles om de 30 maanden gekeurd te worden indien deze voor ademlucht (dus duiken) gebruikt wordt. Voor deze periodieke keuring kan je terecht bij ScubaXP. Terwijl je fles gekeurd worden bij de officiële instanties, onderhouden wij je kraan, zodat je weer 100% gesteld bent voor de volgende 2,5 jaar.

Vragen in verband met het onderhoud van je materiaal ? Iets kapot ? Bel of kom langs in onze shop, wij geven je eerlijk advies en helpen je verder met de juiste oplossing.

X