ScubaXP_Verhuur_Duikmateriaal

ScubaXP verhuurt duikmateriaal, per stuk of volledige uitrustingen. Hou er wel rekening mee dat wij gezien de huidige COVID-19 situatie enige ruimte in de planning behouden ter voorzorg en onze eigen opleidingen steeds voorgaan op externe verhuur.

Wij hebben een grote verscheidenheid aan duikpakken van de merken Mares en Bare, een 10-tal Mares ademautomaten met manometer, duikcomputer en kompas in de vorm van een console, Mares trimvesten, botjes van Mares en Bare, … Als nieuwe klant voor het verhuur van duikmateriaal kom je best eerste even langs om te passen. Eens jouw gegevens bij ons in het systeem gekend zijn kan je telefonisch of per mail verhuur reserveren. Gezien onze eigen opleidingen altijd voorgaan op de verhuur, kan het gebeuren dat materiaal niet beschikbaar is, we zullen dit steeds tijdig laten weten zodat je je duikplannen eventueel kan aanpassen.

Duikmateriaal huren kan enkel mits je beschikt over een geldig duikbrevet waarmee je zelfstandig met een buddy mag duiken of onder begeleiding van een duikinstructeur. Bij twijfel zullen we je vragen om je duikbrevet te tonen en/of de gegevens van de begeleidende instructeur door te geven ter verificatie. Veiligheid is voor ons dan ook zeer belangrijk.

Neem zeker contact met ons op indien je bijkomende vragen hebt rond de verhuur van duikmateriaal. Hieronder vind je alvast de prijzen per uitrustingstuk. Verhuur voor langere periode is mogelijk, maar dient tijdig aangevraagd te worden en is onderhevig aan beschikbaarheid in functie van andere reservaties en onze opleidingen.

Onze verhuurprijzen (vanaf 01 juli 2022):

Verhuur duikmateriaal voor groepen/events of langere periode: vrijblijvende offerte via els@scubaxp.be

Verhuurvoorwaarden:

  • Reserveer tijdig : eerst = eerst. De ScubaXP-opleidingen hebben steeds prioriteit boven verhuur. Desgevallend verwittigen we je tijdig indien het materiaal niet beschikbaar zou zijn.
  • Waarborg = 100 euro, cash te betalen bij afhaling materiaal.
  • Gelieve eventuele beschadigingen of defecten te melden bij het terugbrengen. Dit kan nu eenmaal gebeuren, maar dient te worden hersteld. Voor ernstige beschadigingen zal, in alle redelijkheid, een bestek gemaakt worden door ScubaXP, dat door de huurder onmiddellijk dient te worden voldaan.
  • Bij verlies of diefstal wordt de altijd de nieuwwaarde van het uitrustingsstuk aangerekend (ongeacht de staat waarin het uitrustingsstuk zich bevond)..
  • Je dient in het bezit te zijn van een duikbrevet om duikmateriaal te huren. Indien je nog in opleiding bent, dient de verhuur in samenwerking met je duikinstructeur geregeld te worden. Verhuur nitrox, enkel op vertoon van een geldig nitrox brevet.
  • ScubaXP kan weigeren om materiaal te verhuren om diverse redenen en hoeft zich daarvoor niet te verantwoorden.
  • Alle prijzen zijn inclusief 21 % BTW, en kunnen zonder voorafgaande mededeling gewijzigd worden.
X