De eerste stap naar een Padi professional loopbaan is de Padi Divemaster opleiding. Wil jij graag je hobby delen met anderen, hen begeleiden bij hun eerste vinslagen als duiker ? Dan is deze opleiding iets voor jou. Deze cursus is een combinatie van het verruimen van je theoretische kennis over het duiken en het bijschaven van praktische vaardigheden. De focus ligt op het begeleiden van gebrevetteerde duikers en assisteren bij duikopleidingen gegeven door Padi instructeurs.

Als divemaster ben je de rechterhand van de instructeur en de steun en toeverlaat voor de duikers in opleiding of duikers die graag begeleide duiken maken. We geven je tijdens je opleiding zoveel mogelijk de kans om meteen het praktijkgedeelte waar te maken tijdens stages. Hierbij kom je in aanraking met de verschillende PADI duikopleidingen en hoe deze georganiseerd en begeleid worden.

Het PADI Divemaster programma in het kort

  • Theorie via e-learning, zelfstudie, leslokaal betreffende de verschillende aspecten van het duiken.
  • Vaardighedensessies om alle skills onder de knie te krijgen.
  • Stage om praktijkervaring op te doen bij verschillende opleidingen.
  • Het maken van een onderwaterkaart & nood-assistentieplan
  • Het organiseren van je eigen duikactiviteit.

Kostprijs & toelatingsvoorwaarden

895 euro – incl. divemaster e-learning, met gebruik van eigen materiaal. Deze prijs is excl. brevetatie die je zelf aan PADI dient over te maken (+/- 130 euro excl. BTW).

Vereisten voor deelname/brevetatie:

X