Onderwaterfotografie Specialty | ScubaXP Duikschool

Onderwaterfotografie = Take only pictures, leave only bubbles !

In onze onderwaterfotografie specialty leren we je de basisvaardigheden om een goede onderwaterfotograaf te worden. Heb je nog geen toestel dan kan je bij ons een toestel huren. Ben je al aan het fotograferen, breng dan zeker je eigen toestel en ook beeldmateriaal mee naar de workshop. Na elke sessie bekijken we samen de resultaten, we geven constructieve feedback waarmee je de volgende duik weer aan de slag kan.

De onderwaterfotografie specialty bestaat uit 3 onderdelen
  • Theorie in het leslokaal of via een online workshop. We gaan dieper in op hoe een goede foto er juist moet uitzien, welke compositie, het gebruik een duiklamp, flitser, … breng tijdens deze sessie ook zeker jouw toestel en eventueel reeds gemaakte foto’s mee. Aan de hand van praktische voorbeelden passen we de theorie toe en wordt meteen alles veel duidelijker.
  • Na de theorie gaan we aan de slag in de praktijk. We gaan het zwembad in en maken foto’s van kleurrijke objecten, duikers rondom ons, … Werk zonder en met belichting, ondiep en dieper. Doel is zoveel mogelijk uit te proberen en jouw camera te leren kennen.
  • 1 duikdag met 1-2 duiken in het buitenwater of een indoor duiklocatie. Na de sessie in het zwembad kennen we de camera al iets beter. Toch is elke locatie verschillend en ga je de opgedane kennis verder moeten leren toepassen.

Voorwaarden om deel te nemen: minimaal 10 jaar zijn, in het bezit van je PADI open water diver  of gelijkwaardig (bvb CMAS 1*) en in goede gezondheid zijn.

Kostprijs voor deze specialty: 325 euro (incl. brevetatie & e-learning, excl. inkom zwembad, indoor duiklocatie of duikvergunning).

Deze speciality is bedoeld voor beginnende onderwaterfotografen. Naast deze cursus is er ook de mogelijkheid om een privé traject te volgen. Dit wordt dan 100% op jou afgestemd. Programma & prijs worden bepaald volgens jouw noden in samenspraak met onze lesgever die een heel ervaren en succesvol onderwaterfotograaf is. Meer informatie via mail.

X