Project Aware - ScubaXP PADI Specialty

De PADI Aware specialty wordt verzorgt in het leslokaal of via online interactief webinar. Bij ScubaXP wordt in elke cursus aandacht besteed aan hoe je omgaat met de onderwaterwereld. We gaan dieper in op jouw rol als duiker, geven 10 tips mee om bij te dragen aan het behoud van onze oceanen en bescherming van het onderwaterleven. Het doel van deze specialty is het uitlokken van discussie, de aandacht vestigen op hoe wij het verschil kunnen maken, anderen attent maken op wat er onder de zeespiegel gebeurd en stoppen met de redenering uit het oog, uit het hart. Het webinar is doorweven met beeldmateriaal om onze boodschap te versterken.

De stichting Project AWARE is een groeiende beweging van duikers die zich inzetten voor de bescherming van onze wereldzeeën – één duik tegelijk. Over de hele wereld hebben duikers een speciale band met oceanen en met zeedieren en zij kunnen op het gebied van bescherming net dat kleine beetje verschil maken. Zowel duikers als niet-duikers zijn welkom om zich in te zetten en wat er onder de zeespiegel gebeurd zichtbaar te maken voor de hele gemeenschap. De gevolgen van overbevissing, vervuiling is duidelijk zichtbaar voor ons als duiker en heeft effectief invloed op het onderwaterleven.

Deelnamevereisten: geen – je kan deze specialty volgen met de hele familie.

Kostprijs: 152 euro

Je kan deze specialty combineren met andere PADI Cursussen, bijvoorbeeld de Peak Perfomance Buoyancy – in dat geval geven we je heel het jaar door 10% korting op deze specialty die overigens meetelt voor je PADI Master Scuba Diver brevet.

We kunnen deze specialty ook verzorgen op scholen of in jeugdbewegingen, al dan niet met brevetatie. Contacteer ons voor meer informatie.

X