ScubaXP Specialty Deep Diver - Diepduiken

Duiken tot 30 meter diepte met je PADI Advanced diver brevet, leuk toch !? Maar soms is er net iets dieper ook nog wel iets leuks te zien. Na het behalen van je PADI Deep dive specialty brevet, ben je gebrevetteerd om te duiken tot deze maximale diepte van 40 meter. Als diepduiker kan je zo weer net iets meer van de onderwaterwereld verkennen.

De PADI Deep dive specialty bestaat uit 4 duiken.  We focussen op de duikplanning voor diepe duiken, navigatie, gebruik van je duikcomputer, het maken van een veiligheidsstop, gebruik van je decoboei, … Diepere duiken maken betekent dat je meer aandacht moet besteden aan je duikplanning, beheer van je luchtvoorraad en veiligheid om de duik goed te laten verlopen.

Deze diepduik specialty is een praktische cursus. De theorie doe je in zelfstudie, maar we testen je kennis wel gedurende de uitgebreide briefings voorafgaand aan de duiken. Het programma voor de 4 duiken kan volledig in overleg worden opgesteld. Heb je reeds je PADI Advanced brevet ? Dan heb je een vrijstelling voor de eerste duik en hoef je slechts 3 duiken af te ronden om het brevet voor deze PADI deep dive specialty te behalen. De vierde duik kan optioneel nog steeds worden afgerond tijdens de diepduiker cursus.

Minimumleeftijd om aan deze cursus deel te nemen is 15 jaar.

Kostprijs voor deze PADI diepduik specialty: 290 euro (incl. cursusboek & brevetatie, excl. huur duikmateriaal, informeer naar ons pakketprijs)

Het is mogelijk om deze cursus te combineren met andere PADI Specialties en zo je Master Scuba Diver Brevet te behalen. Of combineer met je PADI Advanced brevet. Informeer naar de mogelijkheden en pakketten aangeboden door ScubaXP.

X