ScubaXP Specialty Droogpakduiken Drysuit Diver

Duiken in de winter ? Wordt het duiken met een natpak toch net iets te fris ? De oplossing: de aankoop van een droogpak ! Maar duiken met een droogpak is toch weer net iets anders. Heb je net een nieuw droogpak aangekocht ? Dan kan je bij ScubaXP de PADI Droogpak Specialty volgen. We helpen je bij je eerste vinslagen in je nieuwe pak. Samen kiezen we het ruime sop en werken we aan jouw duikvaardigheden met je drysuit.

De PADI Droogpak Specialty bestaat uit een theoriegedeelte in zelfstudie en een praktijkgedeelte bestaande uit een zwembadmodule en 2 buitenwaterduiken. Tijdens de zwembadles oefenen we reeds enkele basisvaardigheden vooraleer we buiten gaan duiken met het nieuwe droogpak. Hoofddoel van deze specialty is het duiken met een droogpak, uitloding, drijfvermogen, hoe ontlucht je snel, hoe ga je om met noodsituaties. Na afloop ben je klaar om hier in onze contreien gewoon de winter door te duiken of je kan een vakantie boeken richting het noorden en ook daar genieten van prachtige duiken.

Prijs voor deze specialty (incl. handboek & brevetatie).

  • Met eigen duikmateriaal, incl. droogpak: 250 euro
  • Met huur droogpak (incl. onderpak & botjes): 300 euro

Ben je van plan om een droogpak aan te schaffen ? Kom langs bij ScubaXP voor advies bij de aankoop van je nieuwe drysuit, de korting die je krijgt op een nieuw droogpak kan je omzetten naar de droogpak specialty tegen een voordeeltarief. Je kan deze droogpak specialty ook combineren met je PADI Advanced cursus of met andere specialties om zo het brevet van master scuba diver te kunnen behalen.

X