february, 2022

This is a repeating event

febInfomoment - SSI Professional duikopleidingenDeel je passie met nieuwe duikers

Korte beschrijving

SCUBAXP - SSI Professional opleidingen

Ben je in het bezit van je Rescue diver (SSI of gelijkwaardig) en heb je ambitie om de volgende stap te zetten richting dive guide of divemaster ? Schrijf je dan in voor een van onze infomomenten en ontdek wat de SSI Divemaster en de daaropvolgende SSI Assistent instructeur cursussen inhouden. 

Divemaster met ambitie ? Wordt SSI Assistent instructeur en leer zelfstandig lesgeven (theorie, zwembad). Als assistent ben je een zeer waardevolle medewerker in de duikschool en kan je jezelf verder ontwikkelen door specialty instructor te worden en/of door te gaan met de instructeurscursus.

Divemaster & Assistent instructeur worden 100% binnen onze duikschool georganiseerd, met zeer veel extra stagemogelijkheden om nog verder ervaring op te doen. Het programma wordt afgesproken met de kandidaten in en functie van de planning binnen de duikschool.

Time

Month Long Event (february)

Organizer

ScubaXP DuikschoolScubaXP is PADI Dive Center en SSI Freedive Center. Wij organiseren regelmatig duikopleidingen en freedive opleidingen in kleine groepen en volgens jouw tempo. els@scubaxp.be Potterstraat 167, 9170 Sint-Pauwels

X