Open water diver

PADI open water diver

Learn more
PADI Advanced open water

Proef van verschillende aspecten in het duiken door middel van adventure dives en behaal zo je advanced brevet.

Learn more
PADI Rescue diver

Wees klaar om te reageren op duiknoodgevallen, wordt Rescue diver !

Learn more
Duikspecialties

Verdiep je verder in het duiken. Nitrox, deep diver, drysuit, …

Learn more
PADI Divemaster

Wil je graag duikers begeleiden bij hun eerste stappen in het duiken ?

Learn more

PADI Duikschool

PADI self reliant specialty

Als PADI duikschool biedt ScubaXP alle PADI duikopleidingen aan van Discover Scuba Diving tot en met Divemaster. Het maakt niet uit of je al over een duikbrevet beschikt of graag je eerste stappen in de onderwaterwereld wil zetten, wij geven je graag raad en leren je alle noodzakelijke vaardigheden aan om die duik te maken die op je verlanglijstje staat.

Onze duikschool is geïntegreerd in de duikwinkel, met ons eigen leslokaal en ontvangstruimte. Zo hebben we meteen ook alle materiaal bij de hand om onze theorielessen om te toveren tot echte workshops. Voor onze zwembadlessen hebben we een vast slot op donderdagavond in Beveren, maar kunnen we ook op maandag & vrijdag lessen verzorgen volgens afspraak.

Tijdens elke duikopleiding staan veiligheid voorop, zo wordt het meteen ook leuk om een duikcursus te volgen. Er wordt voldoende tijd voorzien om naast de oefeningen ook te genieten van de onderwaterwereld. We werken enkel in kleine groepen of zelfs individueel indien nodig om jou de tijd te geven alle duikvaardigheden onder de knie te krijgen. Elk duikbrevet staat bij ScubaXP gelijk aan een kwalitatieve duikopleiding.

Interesse om te starten met duiken of om je duikcarrière verder te zetten ? Kom zeker eens langs in onze duikschool, bel of stuur ons een berichtje.

Team

Els Pauwels

Instructrice & Oprichter Duikschool | Gepassioneerd door het onderwaterleven
Als instructrice & verantwoordelijke duikschool, deel ik al 15 jaar mijn passie met iedereen die wil leren duiken.
Els Pauwels

Hans Martens

Instructeur
Ik raakte gefascineerd door de onderwaterwereld en zoveel jaren later is dit uitgegroeid tot een echte passie voor duiken.
Hans Martens
X