Els Pauwels

In 2003 ontdekte ik het duiken en ik was meteen gebeten door het duikvirus. Als snel ontdekte ik dat ik mijn passie voor het duiken wilde delen met anderen en zo rolde ik het PADI Pro verhaal in. Sinds 2005 ben ik al aan de slag als duikinstructrice. Het leukste ? Wanneer je mensen ziet genieten van het onderwaterleven en ontspannen met een glimlach weer boven komen na de duik. Dat is de beloning voor hun inspanning en mijn begeleiding tijdens de cursus.

Duikles volgen moet vooral ook leuk zijn. Goede herinneringen aan je duikopleiding zijn belangrijk, het stimuleert onze gezamenlijke duikpassie en maakt van ons een betere duiker. Wil je ook leren duiken ? Dan ben je bij ScubaXP aan het goede adres. Onze instructeurs & divemasters zijn allemaal in de eerste plaats gepassioneerd voor het duiken en gedreven om dit met jullie te delen. Ik ben heel blij dat onze duikschool ScubaXP de voorbije 18 jaar heel wat mensen heeft mogen begeleiden bij hun eerste stappen onder water. We doen er samen nog vele jaren bij.

In december 2020 maakten we met de hele staff de overstap naar SSI, waar ik intussen ook mijn Assistent Instructor Trainer brevet behaalde en ik mijn duikpassie kan overbrengen naar duikprofessionals tot en met SSI Assistent Instructeur, waar het zeker niet stopt maar net begint om als professional aan de slag te gaan.

X